ЦЕНИ РЕЦЕПЦИЯ

ПАКЕТНИ ЦЕНИ

Често задавани въпроси:

ПАРК ХОТЕЛ ФЕЯ

ЗАВЕДЕНИЯ

ПАРК ХОТЕЛ ФЕЯ

ЗАВЕДЕНИЯ

ПАРК ХОТЕЛ ФЕЯ

ЗАВЕДЕНИЯ

Уважаеми гости, всеки който е направил своята резервация през онлайн резервационната ни система, при повторна резервация ще стане член на голямото семейство на Парк хотел Фея. Ще се възползва от намаления на пакети и хотелски услуги.

ОСНОВЕН РЕСТОРАНТ

Изискана кухня, качествено вино, любезно обслужване, забавление в уютна атмосфера – всичко това е гаранция за безброй усмивки, незабравими мигове и приятни емоции!

На разположение на гостите на хотела е ресторант със 70 места. Част от ресторанта може да бъде преградена с масивна дървена стена и се създават условия за уединяване на компания, както и за обособяване на зала за семинари и разговори.

Подходящ за семейни чествания и празненства.

Декорацията на ресторанта според сезоните и нашите традиционни и национални празници го прави винаги различен и много приятен за Вашата компания.

Менюто включва вкусна, здравословна и природосъобразна храна, както и традиционна българска кухня.

За ценителите на вина, предлагаме богата, специално селектирана винена листа.

В цената на нощувка са включени закуска и вечеря.

Предложенията за хранене са представени чрез подбрана храна – сервирана на „блок маса“. Този вариант предоставя възможност за различни индивидуални комбинации на различни вкусове. Разнообразие от винаги свежи салати и предястия, месо приготвено на място по изпитани рецепти, ежедневно присъствие на почти задължителната традиционна българска скара, любима на малчуганите. Предвидено е и всекидневно меню, подходящо за гостите на хотела, избрали вегетарианството, като начин на хранене.

Наша основна цел е да приготвяме храната от пресни зеленчуци и меса. Не използваме дълбоко замразени меса. Купуваме прясно мляко от местен производител и сами приготвяме киселото ни мляко, както и всички десерти от него.

Различни видове десерти, удовлетворяващи и най – капризния вкус. Богат асортимент от леки и вкусни кремове, торти и сладкиши, кисело мляко гарнирано с боровинки и малини, или мед и орехи, сладолед. Всички сладкарски изделия са приготвени по специални рецепти – малка тайна на главния готвач!!

В дните когато гостите са по – малко от 10, закуската се предлага по меню.

В дните когато гостите на хотела/по стандартните цени, публикувани на страницата на хотела/ са по-малко от 20 вечерята се сервира по тристепенно меню /салата, основно ястие с гарнитура, хляб и десерт/.

Консумацията на алкохолни и безалкохолни напитки не се включва в цената.

Приятните моменти по време на различни празнични вечери са гарантирани от страна на висококвалифициран, любезен и усмихнат персонал, безкомпромисно качество и разнообразие на храната, музикална програма, ръководена от професионален DJ.

За специални поводи, менюто може да бъде съобразено изцяло с Вашите изисквания и чрез предварителен подбор може да бъде приготвена индивидуална вечеря за група хора.

Ресторантът не е предвиден да се посещава с детски колички. За бебета предоставяме бебешки кошчета, а за по-големите деца детски столчета за хранене.

 

 

, +359 878 525 680, reservations@fairyhotel.com